Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис для Суші ТМ Жменька - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Це єдиний сорт рису який відноситься за класифікацією до середньозернистими сортам. Рис Суші ТМ «Жменька» володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами. Рис призначений для страв східної кухні зокрема - суші та ролів, проте завдяки його властивостям він хороший для приготування різних рисових каш.
Переваги рису для суші Жменька ™:
- Рис Суші має властивості червоної ікри. Рис для Суші ТМ «Жменька» після приготування завжди тримає форму - рісинки до рісинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти отверенний рис для суші в рот, притиснути рисинки в роті, то вони як ікринки будут лопатися, посилюючи смак цього рису.
- Рис Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками. Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю мають підвищену клейкість, яка дозволяє готовим роллам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші як гарнір його зручно брати паличками.
- Нейтральний смак і легкий аромат. Рис для суші ТМ «Жменька» відмінно поєднується з різними продуктами і дозволяє готувати з нього різноманітні страви.
- У рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 26% вітаміну В1, 11% фосфору, 14% цинку
- Без ГМО. Рис Суші ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Використовується для приготування страв японської кухні, в тому числі для різних видів суші.
Склад: Рис для суші круглозернистий
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 7,4 г, Вуглеводи - 77,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 350 ккал (1465 кДж)
Спосіб приготування:
1. Одну міру рису для суші промити водою.
2. Додати два заходи води.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком.
4. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин.
5. Дати настоятися ще 10 хвилин не знімаючи кришки.