Бажання
Додайте товари до списку бажань
SENSМаркет - супермаркет клубних цін!
0
Мій кошик
Характеристики
Упаковка Поліетиленова
Вид Рис
Особливості Без ГМО
Вага 1 кг
Країна-виробник Україна
Склад Рис для суші круглозернистий
Термін придатності 24 місяці
Тир рису Для суші
Вид рису Круглий
Обробка Шліфовані

Рис для Суші Жменька 1 кг

Артикул 4820038700798
В наявності
107 грн
142 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Рис для Суші ТМ Жменька - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Це єдиний сорт рису який відноситься за класифікацією до середньозернистими сортам. Рис Суші ТМ «Жменька» володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами. Рис призначений для страв східної кухні зокрема - суші та ролів, проте завдяки його властивостям він хороший для приготування різних рисових каш.

Переваги рису для суші Жменька ™:

  • Рис Суші має властивості червоної ікри. Рис для Суші ТМ «Жменька» після приготування завжди тримає форму - рісинки до рісинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти отверенний рис для суші в рот, притиснути рисинки в роті, то вони як ікринки будут лопатися, посилюючи смак цього рису.
  • Рис Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками. Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю мають підвищену клейкість, яка дозволяє готовим роллам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші як гарнір його зручно брати паличками.
  • Нейтральний смак і легкий аромат. Рис для суші ТМ «Жменька» відмінно поєднується з різними продуктами і дозволяє готувати з нього різноманітні страви.
  • У рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 26% вітаміну В1, 11% фосфору, 14% цинку
  • Без ГМО. Рис Суші ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

Використовується для приготування страв японської кухні, в тому числі для різних видів суші.

Склад: Рис для суші круглозернистий

Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 7,4 г, Вуглеводи - 77,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 350 ккал (1465 кДж)

Спосіб приготування:

1. Одну міру рису для суші промити водою.
2. Додати два заходи води.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком.
4. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин.
5. Дати настоятися ще 10 хвилин не знімаючи кришки.

Доставка по всій Україні в поштомати і відділення "НОВА ПОШТА", "Укрпочта"

Ви можете забрати свій товар з відділення або поштамату в будь-який зручний для вас час або вибрати доставку за адресою кур'єром "Нова пошта".

Вартість доставки залежить від ваги та габаритних розмірів товару. Уточніть вартість у менеджера після підтвердження замовлення.

Доставка займає 1-5 днів з моменту відвантаження. Термін зберігання посилки – 7 робочих днів. Після закінчення цього терміну товар повернеться до магазину.


Самовивіз

Ви можете отримати вашу покупку самовивозом з нашого складу, після узгодження з менеджером, за умови наявності там замовленої продукції. Можливість отримання день в день доступна при оформленні замовлення на сайті до 14:00. При оформленні замовлення після 14:00 отримати товар можна вже на наступний день.

Адреса складу: м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, 18/14

  • Готівкою при отриманні.
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
  • Безготівковий для Юридичних осіб

Усі товари та продукти харчування зберігаються та транспортуються у належних умовах та температурі, передбачених виробником.

Ми гарантуємо свіжість та якість!

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору