Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис круглозернистий ТМ «Жменька» - це найпопулярніший рис в Україні, так як це єдиний сорт рису, який може вирощуватися в Україні, з огляду на кліматичні умови. Це сорт рису має кругле відшліфоване зерно з високим вмістом крохмалю. Тому, після приготування рис круглий озерністий дуже добре розварюється і злипається, тому рисова каша виходить м'якою і ніжною. Рис круглозерністий придатний для приготування каш, супів, запіканок та начинок.
Переваги круглозернистого рису Жменька ™:
- Рис дуже швидко приготувати - 10-15 хвилин. Час приготування круглого рису становить 10-15 хвилин.
- Круглий рис ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, круглозерністий рис ТМ «Жменька» завжди буде розсипчастим.
- Відсутність домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебирання.
- Без ГМО. Рис сорту круглозерністий, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Круглозернистий рис хороший для приготування таких страв: пудинги, десерти, запіканки, каші, пироги, використовують для начинок і т.д.
Склад: Рис круглозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г)
Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,3 г, Білки - 6,7 г, Вуглеводи - 81,7 г
Енергетична цінність на 100 г: 356 ккал (1490-кДж)
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рисом ТМ «Жменька».
2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 10-15 хвилин до готовності.
3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стекти.
4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії розриву.
5. Викласти готовий круглозерністий рис на тарілку і приправити за смаком.