Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нешліфований рис ТМ Жменька - часто називають коричневим або brown rice, завдяки технології обробки, він зберігає поживну висівковій оболонку, що пояснює його незвичний світло-коричневий колір. У нешліфований рисі міститься величезна кількість вітамінів і мінералів. Дієтологи і лікарі рекомендують рис нешліфований тим, хто веде здоровий спосіб життя.
Переваги нешліфований рису Жменька ™:
- Нешліфований рис ТМ «Жменька» містить рекордну кількість корисних речовин. Завдяки наявності висівковій оболонки нешліфований рис зберігає в кілька разів більше корисних речовин, ніж у звичайному шліфованої рисі: в 6 разів більше вітаміну В1, у 4 рази - вітаміну РР, в 2 рази більше магнію, цинку і фосфору, в 12 (!) Разів більше клітковини!
- Коричневий нешліфований рис має легкий горіховим ароматом.
- Завжди розсипчастий і цілий. Хоч нешліфований рис вариться трохи довше, ніж звичайні види рису, - 30-40 хвилин, але завжди залишається розсипчастим, а зерно зберігає свою форму і набуває ніжну текстуру.
- Без ГМО. Нешліфований рис ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Нешліфований коричневий рис підходить для приготування каш, гарнірів, страв з овочами або десертів, страв під час дієт.
Склад: Рис нешліфований довгозернистий (4 пакетика по 50 г)
Харчова цінність на 100 г: Жири - 2,3 г, Білки - 7,7 г, Вуглеводи - 78 г
Енергетична цінність на 100 г: 364 ккал (1524 кДж)
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик нешліфований рису ТМ «Жменька».
2. Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 35-40 хвилин.
3. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стекти.
4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
5. Викласти готовий нешліфований рис на тарілку і приправити за смаком.