Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис пропарений ТМ Жменька - це рис пройшов спеціальну обробку паром перед шліфуванням. Процес пропарювання був розроблений в Сполучених Штатах більше 50 років тому. Генератором ідеї по створенню даного процесу обробки рису були військові в США, тому що пропарений рис легко готувати і після розігрівання він не втрачає своїх властивостей і смакових якостей.
Завдяки процесу пропарювання практично всі вітаміни і мінеральні речовини переходять з висівковій оболонки в зерно! І що дуже важливо, рис пропарений завжди залишається розсипчастим і цілим, не втрачаючи цих властивостей навіть після повторного розігріву.
- Збережено до 80% корисних речовин рису
- Рис пропарений завжди білосніжний, розсипчастий і цілий
- Рис пропарений економічний у використанні - з нього виходить в два рази більше гарніру, ніж зі звичайного рису
Переваги пропареного рису Жменька ™:
- Цілі зерна рису. Рис пропарений Gold пройшов додаткову сортування, тому готовий рис завжди розсипчастий, має дивовижний смак і апетитний вигляд.
- Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» - це еталон пропареного рису. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» виготовлений в Таїланді за кращими сучасними технологіями. Завдяки цьому зерна рису Пропарений Gold прозорі і мають характерний бурштиновий колір, а рис вважається еталонним.
- У пропареному рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва, пропарювання і дбайливого шліфування в рисі Пропарений Gold ТМ «Жменька» збережені вітаміни В1, В3, РР, фосфор, магній, залізо, цинк та інші елементи.
- Без ГМО. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Пропарений рис хороший для приготування різних страв: різноманітні гарніри, плов, салати, овочеві суміші і т.д.
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 8,6 г, Вуглеводи - 85,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 359 ккал (1503 кДж)
Спосіб приготування:
1. Рис промити
2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні 20-25 хвилин до готовності