Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис Жасмин ТМ «Жменька» - це ароматний сорт Довгозернистий рису. Названий він так, оскільки його сліпуче-білі зерна нагадують квіти жасмину. Рис Жасмин зрідка називають тайським рисом, завдяки його походженню (вирощується він переважно в Таїланді). Зерна рису Жасмин мають природний тонкий аромат: щось середнє між медово-молочними та квітково-пряними нотками. Рис Жасмин ТМ «Жменька» після приготування стає м'яким і ніжним, але зберігає свою форму і надає страві екзотичні пряні нотки.
Переваги рису Жасмин Жменька ™:
- Завжди ідеально цілі і білосніжні зерна. Рис Жасмин після приготування стає сліпуче білим, а його зерна завжди зберігають свою ідеальну витягнуту форму.
- Рис Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.
- Приготоване з рису Жасмин блюдо завжди ніжне і оксамитове. У процесі приготування зерна рису Жасмин розм'якшуються і стають злегка клейкими і ніжними, а блюдо, приготоване з цього рису, набуває м'яку бархатисту структуру.
- У рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 11% вітаміну В1, 8% фосфору, 11% цинку.
- Без ГМО. Рис Жасмин ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г
Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (тисячі чотиреста сімдесят три кДж)
Спосіб приготування:
1. Рис промити
2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності