Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис для суші круглий шліфований Японіка BISAN
Склад: рис шліфований круглозернистий Японіка.
Харчова (поживна) цінність на 100 г (а) продукту: білки 7,0 г(д); жири 2,0 г(д) з них насичені 0,0 г(д), вуглеводи 78,02(g) в т.ч цукор 1,0г (g); сіль – Огід).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1473 кДж (к) 352 ккал(kcal)
Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%.
Спосіб приготування: всипати в каструлю 1 склянку (250 мл) рису та промити його 1-2 рази (до чистої води). Залити рис 1,5 склянки води (375 мл) і залишити на 20-30 хвилин. Довести до кипіння, добре перемішуючи. Накрити каструлю кришкою і варити на слабкому вогні близько 15 хвилин. Зняти з вогню і остудити.
Рис готовий до споживання.
Країна походження: В'єтнам.