Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сардина з додаванням оливкової олії – це натуральна та корисна рибна страва, яка чудово вгамує голод і забезпечить організм необхідними мікроелементами (такими як фосфор, калій, амінокислоти, вітаміни Е, А, В та інші). Сардина в олії подається на стіл як добавка до різних салатів або гарнірів, або як основна страва - апетитні шматочки риби гарантовано припадуть до смаку.
Склад: риба сардина або сардинела атлантична (60-90)%, олія оливкова (10-40)%, сіль.
Поживні характеристики:
- Жири, г/100г 4.9
- Білки, г/100г 13.7
- Вуглеводи, г/100г 0
Калорійність:
- кДж/100г 414.2
- ккал/100г 98.9
Сіль, г/100г 1.4
Насичені жирні кислоти, г/100г 2.6
Цукор, г/100г 0
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 5 °С до 25 °С.
Термін зберігання: 3,5 роки