Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соєвий соус - класика азійської кухні. Його насичений пряний аромат виразно відтіняє смак суші, ролів, морепродуктів. Додає ссхідної пікантності салатним заправкам, соусам, маринадам для курки, свинини, овочів, стравам з локшини та рису.
Склад: Вода питна, сіль кухонна, порошок соєвого соусу 2,5 % (ферментований соєвий соус, загущувач мальтодекстрин, підсилювачі смаку: глутамат натрію та риботид (гуанілат натрію, унозинат натрію), барвник колер карамельний, регулятор кислотності кислота оцтова, консервант бензоат натрію, натуральний екстракт солодкої трави стевії. Може містити сліди яєчних продуктів, арахісу, горіхів, молока, кунжуту, селери та злаків.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 0 г, з яких насичені - 0 г, Вуглеводи - 0,9 г, з яких цукри - 0,08 г, Білки - 0,4 г, Сіль - 8,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 26 кДж, 6 кКал.
Зберігати при температурі від 5°C до 25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. Після відкриття упаковки, продукт зберігати в холодильнику не більше 30 діб, але не пізніше дати "Краще спожити до". Бер