Кількість
|
Вартість
|
||
|
Теріякі - традиційний японський соус з пікантним солодкувато-солодким смаком. Надає карамельного блиску та пряного аромату смаженій рибі, свинині, курятині. Використовуйте для маринування м'яса, овочів, грибів, морепродуктів. Подавайте до суші, рису, локшини.
Склад: Вода питна, сіль кухонна, порошок соєвого соусу 3% (ферментований соєвий соус, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію), загущувач крохмаль модифікований, регулятор кислотності кислота оцтова, підсилювачі смаку: глутамат натрію та риботид, часник свіжий (0,25 %), імбир свіжий (0,3 %), барвник колер карамельний, консервант бензоат натрію, натуральний екстракт солодкої трави стевії. Може містити сліди яєчних продуктів, арахісу, горіхів, молока, кунжуту, селери та злаків.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 0 г, з яких насичені - 0 г, Вуглеводи - 4,7 г, з яких цукри - 0,1 г, Білки - 0,5 г, Сіль - 8,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 93 кДж, 22 кКал.
Зберігати при температурі від 5°C до 25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. Після відкриття упаковки, продукт зберігати в холодильнику не більше 30 діб, але не пізніше дати "Краще спожити до". Берегти від потрапляння прямих сонячних променів.
Термін зберігання: 12 місяців