Кількість
|
Вартість
|
||
|
Густий, солодкувато-солоний Унагі - ідеальне доповнення до закусок, суші, ролів із вугра та іншої риби. Чудово смакує у стравахз моепродуктів, рису, локшини, овочів, грибів, тофу. Надсть особливого копченого аромату печеній курятині та свинячим реберцям.
Склад: Вода питна, сіль кухонна, цукор, порошок соєвого соусу 2% (ферментований соєвий соус, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію), загущувач крохмаль модифікований, регулятор кислотності кислота оцтова, підсилювачі смаку: глутамат натрію та риботид, часник свіжий, імбир свіжий, барвник колер карамельний, консервант бензоат натрію, натуральний екстракт солодкої трави стевії. Може містити сліди яєчних продуктів, арахісу, горіхів, молока, кунжуту, селери та злаків.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 0 г, з яких насичені - 0 г, Вуглеводи - 16,5 г, з яких цукри - 12,5 г, Білки - 0,4 г, Сіль - 5,4 г.
Енергетична цінність на 100 г: 294 кДж, 69 кКал.
Зберігати при температурі від 5°C до 25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. Після відкриття упаковки, продукт зберігати в холодильнику не більше 30 діб, але не пізніше дати "Краще спожити до". Берегти від потрапляння прямих сонячних променів.
Термін зберігання: 12 місяців