Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш рису натурал, червоного та чорного BISAN
Склад: рис Натурал довгозернистий нешліфований 60%, рис Червоний довгозернистий нешліфований 25%, рис Чорний довгозернистий нешліфований 15%.
Харчова (поживна) цінність на 100 г (а) продукту: білки 7,0 г(д); жири 2,5 г(д) з них насичені 0,5 г(д), вуглеводи 77,0 г (д) в т.ч цукор 1,0г (д); сіль — 0,003 г (g).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1549 кДж(k)) 370 ккал(kcal)
Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%.
Спосіб приготування: рис добре промити. Варити бажано у товстостінній каструлі. Додати в підсолену за смаком воду в співвідношенні рису до води 1:3. Довести до кипіння та накрити кришкою. Варити 25-30 хв(min) на невеликому вогні.
Країна походження: В'єтнам.