Кількість
|
Вартість
|
||
|
Персиковий топінг надасть естетичної довершеності та яскравого фруктового смаку десертам і кондитерським виробам. Також він доповнить своїм ароматом різноманітні напої та креми. Використовуйте його:
- Для оздоблення млинців, вафель, запіканок, тортів.
- Для поливання пудингів, десертів, морозива, фруктових салатів.
- Для приготування молочних коктейлів та кремів.
Склад: цукор, вода, персик (15%), глюкозно-фруктозний сироп, крохмаль модифікований, регулятор кислотності лимонна кислота, згущувач пектин, ароматизатор «Персик», консервант сорбат калію, барвник натуральний бета-каротин. Може містити залишки молочних продуктів.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 1,5 g (г), вуглеводи - 94 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1604 kJ (кДж) (383 kcal (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів, за температури від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше ніж 75 %.