Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фісташки є цінним джерелом рослинних жирів, багаті вітамінами групи B, Е, залізом, міддю, цинком, калієм, кальцієм, натрієм, кремнієм, магнієм, селеном, фосфором, холін і іншими мікроелементами і мінералами. Фісташки мають антиоксидантну та тонізуючу дію, знижують ризик онкологічних захворювань, гальмують процеси старіння. Їх називають «горіхами молодості». Благотворно впливають на судини і мозкову діяльність. Особливу цінність для кісткової тканини має накопичується в горіхах кальцій. Горіхи фісташки мають протизапальну дію, зміцнюють імунітет, зміцнюють очні м'язи, допомагають очистити організм від шлаків. Їх рекомендують вживати при хронічній втомі.
Компактна упаковка з zip-застібкою буде зручною і на роботі, і в відрядженні, і на відпочинку.
Склад: ядро фісташки в шкаралупі смажене, сіль (0,3%).
Країна походження: Іран.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 14 г, жири - 46 г, з них насичені - 7 г, вуглеводи - 20 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 596 ккал
Термін придатності: 12 місяців