Кількість
|
Вартість
|
||
|
Булгур із багатовіковою історією з Близького Сходу завоював визнання по всьому світу своїми неймовірними корисними властивостями та простотою приготування. І не випадково, адже маючи привабливий смак з акцентом горіхового присмаку та велику кількість поживних мікроелементів, ця крупа назавжди залишається в пріоритеті для щоденного збалансованого харчування. Почніть свій день із довершеного смаку та якості, які поєднав у собі Булгур по турецьки від LUGO VENKO.
Наша страва - корисна:
1. Сприятливо впливає на імунну, серцево-судину, нервову системи
2. Знижує рівень холестерину в крові
3. Нормалізує обмін речовин
4. Знижує рівень цукру у крові
5. Має високий вміст клітковини
Спосіб приготування:
1. Вміст пакету висипати в каструлю, додати 500 мл води та 1-2 ст. ложки рослинної олії, перемішати.
2. Довести до кипіння та вирити на повільному вогні 10-15 хв, періодично помішуючи
3. Зняти з вогню, додати вершкове масло.
4. Дати настоятися 5 хвилин під закритою кришкою.
5. Смачного!
Склад: Крупа пшенична булгур, овочі сушені (цибуля ріпчаста, паприка червона, томати, часник, корінь пастернаку), сіль кухонна, базилік, майоран, перець червоний гострий мелений.