Кількість
|
Вартість
|
||
|
Картопляний крохмаль надає стравам і напоям м’якої в’язкості. Незамінний інгредієнт фруктово-ягідних киселів, соусів, підливок. Робить тісто більш розсипчастим , тому його добре додавати під час приготування різної випічки.
Склад: Крохмаль картопляний
Поживна (харчова) цінність на 100 г (г) продукту: вуглеводи – 83 г (г).
Енергетична цінність на 100 g(г) продукту: 1421,2 kJ (кДж) (340 kcal (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 40 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %.