Кількість
|
Вартість
|
||
|
Коста д'Оро, на діалекті регіону Умбрії, означає Золотий пагорб — чарівне, десь містичне місце в повному контакті з природою, яке надихнуло пристрасть до того, що компанія робить найкраще: олії. У 1968 році почалась пригода і, з плином часу, призвело бренд туди, де він знаходиться сьогодні: до основи компанії-виробника оливкової олії, яка вміщує в себе якість, інновації та прагнення до кращого як до своїх основних цінностей.
Історія Коста д'Оро бере свій початок як невеликий сімейний бізнес, де дві сім'ї об'єднали свою пристрасть і відданість, яка тривала до 90-х років, коли Costa d'Oro стала публічною компанією з обмеженою відповідальністю. З роками міжнародний дух Коста д'Оро стає все більш важливим, так що сьогодні олії Costa d'Oro поширюються більш ніж в 100 країнах світу.
У 1996 році Costa d'Oro стала першою компанією-виробником оливкової олії в Італії, яка отримала сертифікат ISO 9002 і прийняла рішення оформити сертифікацію SA8000, яка завжди була її етичної прихильністю поважати своїх клієнтів і споживачів, постачальників і працівників, чия самовідданість, професіоналізм і лояльність завжди були справжнім скарбом компанії.
Компанія Коста д'Оро, відповідно до закону 231 від 2001 року, прийняла Кодекс етики, прийнявши модель організації, управління і контролю прозорості, яка є етичною і здоровою.
Натуральна оливкова олія екстра класу, Extra virgin (першого холодного віджиму) — це ніжна оливкова олія, отримана безпосередньо з оливок і виключно механічним способом. З м'яким і ніжним смаком, злегка фруктовим, збалансованим за своїми органолептичними властивостями, він підходить для будь-якого виду теплих і холодних страв.
Склад: оливкова олія вищої категорії, першого холодного віджиму
% Кислотності: не більш ніж 0.4
- Харчова та енергетична цінність: Енергетична цінність: 3367 Дж/819 ккал
Харчова цінність: білки 0 г, вуглеводи 0 г, жири 91 г (з яких насичені 14 г), вітамін Е 20 мг - Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці за температури від +10 °C до +25 °C, уникати потрапляння прямих сонячних променів
ЗА температури нижче +8 °C олія може помутніти або затвердіти, утворюючи відкладення на дні та змінюючи колір на білий, не втрачаючи своїх властивостей
За кімнатної температури воно відновлює свій стан до рідкого та прозорого.