Желания
Добавьте товары в желания
SENSmаrкет - супермаркет клубных цен!
0
Мой заказ
Характеристики
Вес, кг 13.75
Конструкция Сборно-разборная
Вбудований термометр Есть (в крышке)
Высота 320
Диаметр 420
Длина рабочей поверхности 480
Європейський сертифікат відповідності (CE), випробуваний та сертифікований TÜV/GS Есть
Кількість пальників 2
Цвет Черный
Комплектація кришкою Есть
Материал корпуса Алюминий
Матеріал решітки Чугун
Наявність додаткової полиці 2 (шт.)
Тип Гриль, барбекю
Тип топлива Газ
Форма Прямоугольная
Ширина 940
Ширина рабочей поверхности 320

Газовий гриль Enders URBAN

Артикул 2095
Нет в наличии
Поделиться в соцсетях
15 240 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Знайомтеся з довгоочікуваною новинкою - універсальним мобільним газовим кемпінг-грилем Urban і Urban Vario. Ви мандрівник, любитель відпочинку на природі, любите ергономічні і зручні речі? - тоді компактний переносний газовий гриль Urban і Urban Vario саме те, що Вам потрібно! Будь-то невеликий балкон, маленька затишна тераса заміської дачі або пікнік з друзями на природі - ваш новий друг не залишить Вас без уваги, наповнивши повітря нотками апетитних ароматів свіжоприготованих гриль-блюд. Його виняткові зручність і універсальність обумовлені конструкцією і новітніми функціями, які втілили в цю модель інженери концерну Enders Colsman AG. І, повірте, не дивлячись на свої, на перший погляд, скромні розміри, Ваш новий помічник з легкістю дасть фору багатьом потужним колегам. Enders Urban - це 3 в 1: газовий гриль, газова плита і духовка. Наприклад, якщо Вам потрібно зварити гарнір - просто зніміть чавунні решітки та ваш гриль перетвориться в газову плиту, куди можна поставити каструлю з гарніром або першою стравою. Ну а якщо ви вирішили порадувати себе і своїх гостей смачною піцою або запашної випічкою - просто поставте всередину камінь для приготування піци (Ø 32 см) і через кілька хвилин чергове чудове блюдо з'явиться на вашому столі. Ще однією зручною особливістю цього гриля є можливість його роботи як від великого балона 12л (5кг) / 27л (11 кг), так і від маленького туристичного балона-картриджа 425 м Характеристики моделі Urban Vario повністю повторюють параметри основної моделі Urban, відмінність лише в зручному додатку - підставці для комфортної робочої висоти (80 см).

Доставка по всей Украине в почтоматы и отделения "НОВА ПОШТА", "Укрпочта"

Вы можете забрать свой товар из отделения или почтомата в любое удобное для вас время или выбрать доставку по адресу курьером "Нова почта".

Стоимость доставки зависит от веса и габаритных размеров товара.  Уточните стоимость у менеджера после подтверждения заказа.

Доставка занимает 1-5 дней с момента отгрузки. Срок хранения посылки – 7 рабочих дней. По истечении этого срока товар вернется в магазин.


Самовывоз

Получите заказ с нашего склада, согласовав с менеджером дату и время. Выдача заказов  "день в день" доступна при оформлении товара на сайте до 14:00. После 14:00 получить товар можно на следующий день.

Адрес склада: г. Киев, ул. Викентия Хвойки, 18/14

  • Наличными при получении.
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.
  • Безналичный для Юридических лиц

 

Все товары и продукты питания хранятся и транспортируются в надлежащих условиях и температуре, предусмотренных производителем.

Мы гарантируем свежесть и качество!

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх