Желания
Добавьте товары в желания
SENSmаrкет - супермаркет клубных цен!
0
Мой заказ
Характеристики
Вес, кг 53
Конструкция Сборно-разборная
Вбудований термометр Есть (в крышке)
Высота 1180
Длина 1440
Длина рабочей поверхности 600
Європейський сертифікат відповідності (CE), випробуваний та сертифікований TÜV/GS Есть
Зовнішня газова конфорка 3,5 кВт|Есть
Кількість пальників 3
Цвет Черный
Комплектація коліщатками 4
Комплектація кришкою Есть
Материал корпуса Сталь
Матеріал решітки Эмалированная сталь|Чугун
Наявність додаткової полиці 1 (шт.)
Система механічного п'єзорозпалу Есть
Тип Гриль, барбекю
Тип топлива Газ
Форма Прямоугольная
Ширина 640
Ширина рабочей поверхности 450

Газовий гриль Enders KANSAS Black Pro 3 K Turbo

Артикул 8706
Нет в наличии
Поделиться в соцсетях
22 000 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Плавні і делікатні форми Kansas Black Pro 3 K Turbo тонко підкреслюють його вишуканість і преміальність, а чорний колір надає йому особливу елегантність. Якби героям фільму «Man in Black» довелося готувати на грилі - вони б вибрали саме Kansas Black Pro 3 K Turbo. Просто доторкніться до нього, і Ви відразу захочете стати його власником, занурившись в світ справжнього кулінарного мистецтва! Цей гриль має цілий ряд вагомих переваг і по праву може вважатися одним з кращих представників сучасної грільной культури. Оснащений турбо-зоною Kansas Black Pro 3 K Turbo стане Вашим вірним помічником в створенні дивовижно-соковитих стейків з хрусткою скоринкою, здатних вразити навіть найдосвідченіших гостей і домочадців. Нові спеціальні чавунні решітки Switch Grid з центральною змінною зоною для ще більшої зручності і широких можливостей приготування стали відмінною характеристикою серії Pro грилів Enders. Ви можете зняти центральну частину 4-х компонентної решітки і помістити замість неї в разі потреби - чавунну сководу, решітку зі спеціальним малюнком для стейків, жаровню для птиці або навіть камінь для піци. Гриль має три окремо регульовані зони нагріву (пальники) потужністю 3 х 3,7 кВт з системою рівномірного розподілу тепла HEAT RANGE®, додаткову бічну конфорку з кришкою (3,5 кВт), кришку з подвійними стінками і високоточним термометром, велику робочу поверхню для барбекю (60х45см), збільшені бічні стільниці і колеса для зручного переміщення. Завдяки запатентованій системі розумного очищення Simple Clean, Ви зможете легко і швидко вимити використані компоненти гриля як вручну, так і в посудомийній машині. Всі газові грилі серії - Kansas комплектуються чавунними решітками та оснащені інтелектуальною системою очищення Simple Clean і турбо-зоною для соковитих і рум'яних стейків з хрусткою апетитною скоринкою. Міцний і стійкий корпус Kansas Black Pro 3 K Turbo виготовлений з якісної сталі з полімерним покриттям, стійким до подряпин і сколів. Якщо ви любите споглядати як готуються, а потім ласувати стравами, приготованими на вертелі, Ви можете додатково купити електровертел, що працює від мережі 220В або від акумуляторних батарей.

Доставка по всей Украине в почтоматы и отделения "НОВА ПОШТА", "Укрпочта"

Вы можете забрать свой товар из отделения или почтомата в любое удобное для вас время или выбрать доставку по адресу курьером "Нова почта".

Стоимость доставки зависит от веса и габаритных размеров товара.  Уточните стоимость у менеджера после подтверждения заказа.

Доставка занимает 1-5 дней с момента отгрузки. Срок хранения посылки – 7 рабочих дней. По истечении этого срока товар вернется в магазин.


Самовывоз

Получите заказ с нашего склада, согласовав с менеджером дату и время. Выдача заказов  "день в день" доступна при оформлении товара на сайте до 14:00. После 14:00 получить товар можно на следующий день.

Адрес склада: г. Киев, ул. Викентия Хвойки, 18/14

  • Наличными при получении.
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.
  • Безналичный для Юридических лиц

 

Все товары и продукты питания хранятся и транспортируются в надлежащих условиях и температуре, предусмотренных производителем.

Мы гарантируем свежесть и качество!

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх