Кількість
|
Вартість
|
||
|
Скумбрія це консерва з добірної риби з додаванням оливкової олії, солі та перцю. За рахунок сучасного обладнання та нових технологій виготовлення, продукт зберіг усі вітаміни та корисні речовини. Скубрію використовують для приготування салатів, закусок, рулетів та рибних супів.
Склад: риба скумбрія (60-9)%, оливкова олія (10-40)%, сіль.
Поживні характеристики:
- Жири, г/100г 4.3
- Білки, г/100г 15.3
- Вуглеводи, г/100г 0
Калорійність:
- кДж/100г 585.7
- ккал/100г 140.4
Сіль, г/100г 1.1
Насичені жирні кислоти, г/100г 4.3
Цукор, г/100г 0
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 5 °С до 25 °С.
Термін зберігання: 3,5 роки