Кількість
|
Вартість
|
||
|
Забезпечує високу стабільність та в'язкість продуктів на основі сметани або вершків: кремів, десертів, морозива, а також майонезів та інших соусів.
Спосіб використання: 12 г згущувача харчового всипати в 400 г сметани, вершків або іншої основи, збивати міксером протягом 3-5 хвилин.
Склад: згущувач: крохмаль модифікований Е1414 (66 %), пудра цукрова.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 0,4 g (г), жири - 0,2 g (г), вуглеводи - 97,6 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1450 кJ (кДж) (350 ксаl (ккал)).
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше ніж 75 %.