Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різотто з білими грибами ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Різотто класичне блюдо італійської кухні, воно стало візитною карткою Італії. Готову страву виходить ароматним, ситним, дуже смачним і ніжним. Обов'язково приготуйте різотто з білими грибами ТМ «Жменька» і Ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі!
- 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: рис арборіо + сушіння білі гриби + сушений овочі + сушена зелень
- В упаковці 3-4 порції
- Час приготування 25 хв.
- Приготування максимально зручне і просте і займає набагато менше часу
Склад: Рис арборіо (різотто) 91.85%, овочі сушені 5% (цибуля ріпчаста, часник), гриби сушені білі 2.4%, зелень петрушки сушена
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,6 г, Білки - 7,2 г, Вуглеводи - 76,1 г
Енергетична цінність на 100 г: 347 ккал (1452 кДж)
Спосіб приготування:
1. Поставити ємність з товстим дном на плиту, налити 3 столові ложки рослинної олії, всипати вміст пакета і нагрівати суміш кілька хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоріли.
2. Додати 60-80 мл білого сухого вина і помішуючи дати йому випаруватися.
3. Взяти 600-700 мл води або бульйону, влити в суміш частина (300-350 мл), додати сіль, перець за смаком, перемішати і довести до кипіння.
4. У міру вбирання рідини поступово додавати другу частину води або бульйону, помішуючи. Готувати 20-25 хвилин на слабкому вогні.
5. Зняти з вогню, додати вершкового масла, дати настоятися 5 хв. Перед подачею на стіл додати натертий сир Пармезан за смаком.