Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желатин харчовий - природний загущувач тваринного походження. Незамінний інгредієнт для приготування м’ясних та рибних заливних страв, десертів.
Склад: Желатин харчовий П-11
Спосіб використання:
• вміст пакета залити невеликою кількістю холодної кип'яченої води, витримати (15-20) хв. для набухання;
• додати (550-600) мл бульйону, молока або сиропу, нагріти, не доводячи до кипіння, помішуючи до повного розчинення, та охолодити;
• розлити у форми, за бажанням додати необхідні інгредієнти (овочі, фрукти, м’ясо та інше);
• поставити в холодне місце для застигання.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 87,2 g (г), жири - 0,4 g (г), вуглеводи - 0,7 g (г).
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 1250 kJ (кДж) (300 kcal (ккал)).
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, без стороннього запаху приміщеннях, за температури не вище ніж 25 ºС та відносної вологості повітря не більше ніж 70 %.