Одні з найпопулярніших груп м'ясних консервів – тушкована свинина та яловичина. Вони підходять для приготування домашнього обіду нашвидкуруч і часто входять до рюкзака туристів, які планують похід. При виборі тушонки слід звертати увагу на склад. У ньому має бути якісне м'ясо, сіль, лавровий лист та перець.

Якщо страва приготовлена ​​правильно, вона зберігатиметься до декількох років (за умови, що упаковка буде герметичною).

Після купівлі банки яловичини чи свинини слід уважно оглянути м'ясо. Запах та смакові якості продукту повинні бути ідентичні свіжоприготовленій тушкованій страві. Якщо жиру дуже багато, після підігрівання м'яса майже не залишиться. Як альтернатива можна спробувати курячі консерви, які чудово підходять для доповнення будь-якого гарніру.

 

основні групи м'ясних консервів

 

Принцип зберігання подібних страв – у прохолодному та темному місці. Закриту банку можна залишити у шафі або коморі. Після її розтину продукт рекомендується вжити якнайшвидше. Якщо після вечері м'ясо залишається, його потрібно перекласти в іншу тару, щоб воно зберігалося ще кілька днів.

Тушонку можна вживати як окрему страву. Не менш смачний обід вийде, якщо перемішати готову кашу з м'ясом. Також ви можете додавати м'ясо до салатів, жульєн, гарячих страв. Приголомшливий смак та аромат не залишить байдужим жодного гостя.

 

М'ясні паштети

Серед закусочних типів консервів варто відзначити паштети. Для їх приготування використовуються такі види печінки:
· індича;
· гусяча;
· куряча;
· яловича.

За консистенцією якісний продукт має бути пастоподібним, без видимих ​​грудочок.

Класифікація подібних страв складається таким чином: м'ясні, рибні або вегетаріанські паштети. Кожен може вибрати відповідні категорії продуктів та використовувати їх у будь-який час. Паштет підійде як для приготування закусок, так і на кожен день. Сніданок з бутерброду з тонким шаром намазки стане прекрасним початком дня.

Консервовані продукти дуже корисні для організму. У печінці міститься ряд вітамінів та амінокислот, які не випаровуються після спеціальної обробки продукції. Паштети в герметичній упаковці зберігаються досить довго, у них зберігаються всі корисні речовини. Якщо віддавати перевагу консервам у банках, після відкривання їх потрібно вживати протягом кількох днів.

 

Готові страви

Це улюблені голубці або фарширований перець. Продукція дуже смачна та поживна. Господині часто готують подібні страви самостійно, але на це потрібно багато часу. Щоб прискорити процес, можна купити такі продукти в консервованому вигляді, розігріти та подати до столу.

Продукція повністю відповідає смаку домашніх страв. До складу додають перець, листя свіжої капусти. Начинка – один фарш чи суміш, залежно від переваг. Також використовують рис, відварений заздалегідь, цибулю, обсмажену в маслі. Спеції – за смаком. Можна додати подрібнену зелень, яка надасть страві неймовірного аромату.

Страва зберігається так само, як і інше консервоване м'ясо. У бляшанках у томатному соусі або соку, в якому варилося. Упаковка закривається герметично. У цьому випадку зберігання можливе протягом року.

 

Ви можете купити основні групи м'ясних консервів високої якості у магазині «Сенсмаркет».

Асортимент постійно поповнюється, найсвіжіші та найсмачніші, готові та консервовані страви завжди є в наявності.