Кількість
|
Вартість
|
||
|
Курага - висушені на сонці плоди абрикосів без кісточок.
Абрикоси асоціюються у більшості людей з теплим сонцем, яке милостиве обдаровує всіх без винятку прекрасним настроєм.
ВЛАСТИВОСТІ КУРАГИ:
Курага один з найкорисніших сухофруктів і займає, перше місце серед продуктів за Курстом калію. Її рекомендують вживати для профілактики виникнення серцево- судинних захворювань і після перенесених інфарктів та інсультів.
Продукт також містить вітаміни А, В1, В2, С, РР, і потрібні організму людини мінеральні речовини як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і натрій. Завдяки наявності клітковини, курага має властивість стабілізувати діяльність шлунково- кишкового тракту. Курага ефективно виводить токсини і шлаки з організму, сприяє очищенню печінки. Суміш кураги, чорносливу, волоських горіхів і меду відмінний вітамінний засіб для підтримки імунітету.
Будьте впевнені, що продукт абсолютно натуральний і якісний.
Склад: абрикоси сушені, консервант Е220.
Країна походження сировини: Туреччина.
Горіхи і сухофрукти можуть викликати алергію. Може містити сліди інших горіхів.
Строк придатності: 12 місяця з дати виробництва.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками та пліснявою, при температурі повітря не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Поживні характеристики
Жири, г/100г | 0.3 |
---|---|
Білки, г/100г | 5.2 |
Вуглеводи, г/100г | 51 |
Калорійність, ккал/100г | 232 |
кДж/100г | 971 |
Насичені жирні кислоти, г/100г | 0.1 |
Цукор, г/100г | 6 |