Добірні грибочки невеликого розміру консервуються з додаванням цибулі, оцту та спецій і максимально зберігають смак свіжих грибів.
Консервовані маслюки — найпопулярніша закуска, з ними можна приготувати різні салати, закуска, соуси, а також використовувати в приготуванні гарячих перших і других страв і солоної випічки.
Склад: гриби маслюки (шіїтаке), вода, цукор, цибуля, часник, чорний перець, червоний перець, насіння гірчиці, лавровий лист, кріп, сіль, регулятор кислотності оцтова кислота.
Поживна харчова цінність на 100 г: жири - 0,1 г, вуглеводи - 3,5 г, білки - 2,8 г.
Енергетична цінність на 100 г: 68 кДж/16 ккал.
Зберігати при температурі від 0°С та +25°С та відносній вологості повітря не вище 75%. Після відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом 4-х днів.
Термін зберігання 36 місяців.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.