Опеньки мариновані цілі Домашні продукти.
Опеньки — це гриби, які, попри свою загальну назву, належать до різних родин. Сюди належать і представники рядовкових, і строфарієвих, і деяких інших сімейств грибів. Крім назви, є в них і інші загальні риси. Опеньки, фото яких є в будь-якому довіднику грибника зазвичай виростають на пнях, відмерлій деревині, майже завжди великими сім'ями. Вони поширені в лісах північної півкулі та трапляються з початку квітня до кінця листопада. Лікувальні властивості осінніх опеньків полягають у їхніх кровотворних здібностях, крім того, вони є прекрасними природними антибіотиками.
Склад: гриби опеньки (намеко), вода, цукор, цибуля, часник, чорний перець, червоний перець, насіння гірчиці, лавровий лист, кріп,сіль, регулятор кислотності оцтова кислота.
Поживна харчова цінність на 100 г: жири - 0,1 г, вуглеводи - 3,5 г, білки - 2,8 г.
Енергетична цінність на 100 г: 68 кДж/16 ккал.
Зберігати при температурі від 0°С та +25°С та відносній вологості повітря не вище 75%. Пісял відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом 4-х днів.
Термін зберігання 36 місяців.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.