Булгур по-турецьки ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Булгур одне з традиційних рецептів турецької кухні, яка завжди славилася ароматними та смачними стравами. Проходячи по маленьких вуличках міст Туреччини, ви можете відчути прекрасні аромати спецій, тушкованого лука і овочів, в поєднанні з дуже приємним ніжним запахом пшениці. Це і є булгур по-турецьки - яскраве, дуже смачне, неймовірно ситне і по-східному незвичайне блюдо.
Переваги:
- 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: булгур + сушені овочі + сушена зелень
- В упаковці 3-4 порції
- Час приготування 20 хв.
- Приготування максимально зручне і просте і займає набагато менше часу
Склад: Крупа булгур 85%, овочі сушені 14% (цибуля ріпчаста, паприка червона, томати, часник), зелень петрушки сушена
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 10,7 г, Вуглеводи - 56,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 280 ккал / kcal тисяча сто сімдесят два кДж / kJ
Спосіб приготування:
1. Довести 500-550 мл. води або бульйону до кипіння, додати 1 ст. ложку рослинного масла, всипати вміст пакета.
2. Ретельно перемішати, за смаком додати сіль, перець, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20-25 хв, періодично помішуючи.
3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати і дати настоятися протягом 3-5 хв.
Підходить для приготування в мультиварці.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.