Полента Жменька ™ - це подрібнені зерна добірної кукурудзи і однойменне блюдо італійської кухні. Блюдо особливо популярно в Італії, де поленту традиційно запікають з сиром і маслом до утворення апетитною скоринки і подають під різними соусами. Полента - відмінний продукт для здорового харчування. Завдяки ніжною текстурою і нейтральному аромату її можна подавати як: відмінний гарнір до м'яса, самостійне блюдо з різноманітними добавками, готувати пудинги, кашу, випічку, використовувати для сніданку або десерту.
Переваги поленти Жменька ™:
- Тільки доброякісні зерна кукурудзи. Для виробництва поленти використовують тільки добірні цілі зерна кукурудзи.
- Ідеальний помел. Для швидкого і рівномірного приготування поленти застосовують «тонкий помел» зерен кукурудзи.
- Поленту готувати швидко - 3-5 хвилин. Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок і тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв з поленти.
- У поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 19,3% заліза, 23% вітаміну E, 16% фосфору.
- Без ГМО. Полента проведена з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмів.
Склад: Крупа кукурудзяна шліфована
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г
Енергетична цінність на 100 г: 337 ккал / kcal 1411 кДж / kJ
Спосіб приготування:
1. Налити в товсту каструлю воду і довести її до кипіння.
2. Поступово всипати поленту ТМ «Жменька» в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворювалося грудочок.
3. Варити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин. УВАГА! якщо полента відділяється від дна і стінок каструлі і утворюється корочка - вона готова.
4. Всипати до поленті натертий сир, вершкове масло і спеції.
5. Поленту викласти в форму шаром толщенной до 2,5 см, разравнять і залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на шматочки довільного розміру.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.