Крупа кукурудзяна Полента Жменька 450 г

Все про товар
Відгуків
0
Питання
0
-13%
Продано
Немає в наявності
Код товару: 4820152181527
Артикул: 4820152181527
Виробник: Жменька
Відгуки: 0
39.00 грн.
34.00 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Опис

Полента Жменька ™ - це подрібнені зерна добірної кукурудзи і однойменне блюдо італійської кухні. Блюдо особливо популярно в Італії, де поленту традиційно запікають з сиром і маслом до утворення апетитною скоринки і подають під різними соусами. Полента - відмінний продукт для здорового харчування. Завдяки ніжною текстурою і нейтральному аромату її можна подавати як: відмінний гарнір до м'яса, самостійне блюдо з різноманітними добавками, готувати пудинги, кашу, випічку, використовувати для сніданку або десерту.

Переваги поленти Жменька ™:

  • Тільки доброякісні зерна кукурудзи. Для виробництва поленти використовують тільки добірні цілі зерна кукурудзи.
  • Ідеальний помел. Для швидкого і рівномірного приготування поленти застосовують «тонкий помел» зерен кукурудзи.
  • Поленту готувати швидко - 3-5 хвилин. Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок і тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв з поленти.
  • У поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 19,3% заліза, 23% вітаміну E, 16% фосфору.
  • Без ГМО. Полента проведена з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмів.

Склад: Крупа кукурудзяна шліфована

Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г
Енергетична цінність на 100 г: 337 ккал / kcal 1411 кДж / kJ

Спосіб приготування:

1. Налити в товсту каструлю воду і довести її до кипіння.
2. Поступово всипати поленту ТМ «Жменька» в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворювалося грудочок.
3. Варити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин. УВАГА! якщо полента відділяється від дна і стінок каструлі і утворюється корочка - вона готова.
4. Всипати до поленті натертий сир, вершкове масло і спеції.
5. Поленту викласти в форму шаром толщенной до 2,5 см, разравнять і залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на шматочки довільного розміру.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Крупа кукурудзяна Полента Жменька 450 г
39.00 грн.
34.00 грн.