Крупа вівсяна плющення ТМ «Жменька» проводиться з вівсяної неподрібненої крупи, яка пройшла очищення, м'який режим шліфування і пропарювання, з подальшим плющенням. Каша з вівсяної крупи плющеной виходить дуже смачна, ароматна чи не перетворюється в однорідну непривабливу масу, а навпаки проглядається і відчувається кожна крупинка.
Переваги вівсяної крупи Жменька ™:
- Плющення вівсяна крупа ТМ «Жменька» набагато корисніше пластівців швидкого приготування, а завдяки утворюється при плющенні дрібних тріщинах, тривалість її варіння скорочується більш ніж в два рази.
- Вівсяна крупа плющення ТМ «Жменька» пройшла додаткове очищення, що виключає необхідність її перебирання.
- Без ГМО. Овес для вівсяної крупи плющеной ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Вівсяна крупа популярна в багатьох сім'ях. Каша з вівсяної крупи плющеной дуже корисна і підходить на сніданок для всієї родини. Пам'ятайте що для того, щоб вівсяна крупа зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати.
Склад: Крупа вівсяна плющення, сорт перший (4 пакетика по 50 г)
Харчова цінність на 100 г: Жири - 6,1 г, Білки - 11 г, Вуглеводи - 49,7 г
Енергетична цінність на 100 г: 1268 кДж / 303 ккал
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з перловою крупою.
2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 35 - 40 хвилин до готовності.
3. Витягнути пакетик з перловою крупою затвору виделкою за петлю. Дати воді стекти.
4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
5. Викласти готову крупу перлову на тарілку і приправити за смаком.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.