КУС-КУС пшеничний ТМ Жменька - це крупа арабського походження, виготовлена з подрібненої пшениці твердих сортів і кристально-чистої води.
Переваги кус-куса Жменька ™:
- Цілі і розсипчасті крупинки, як чорна ікра. Крупинки КУС-кусаються ТМ «Жменька» за своєю структурою нагадують чорну ікру - крупинки завжди тримають форму, залишаються розсипчастими і оригінально розсипаються в роті.
- Дуже швидко готувати (можна НЕ варити!) КУС-КУС вариться рекордно мала кількість часу - всього 5 хвилин! При бажанні КУС-КУС можна не варити, а просто залити окропом і залишити на 5-10 хвилин для повного поглинання рідини.
- У КУС-Кусі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в КУС-Кусі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 20% білків, 8% заліза, 12% магнію.
- Без ГМО. Пшениця з твердих сортів для виробництва КУС-кусаються вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і перших страв.
Склад: Крупа кускус пшеничне
Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 10,3 г, Вуглеводи - 78,2 г
Енергетична цінність на 100 г: 358 ккал (1498 кДж)
Спосіб приготування:
1. Одну міру води довести до кипіння
2. Додати одну міру КУС-кусаються ТМ «Жменька»
3. Посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.