Макарони Grano Dorato Бантики (Farfalle) - макаронні вироби з борошна з твердих сортів пшениці. Farfalle (Бантики) - мабуть, самий веселий і фантазійний формат пасти, який сам по собі стане прикрасою страви. А завдяки своїй формі, така паста користується величезною популярністю у дітей. Фарфалле чудово поєднуються з легкими соусами на основі овочів, а також практично з усіма продуктами: м' ясом, рибою і сиром.
Склад: борошно із твердих сортів пшениці (глютен), вода.
Поживна цінність на 100 г продукту: білки 12 г; вуглеводи 73,6 г, з них цукру 3,5 г; жири 1,5 г; волокна 3 г; сіль 0,025 г..
Енергетична цінність/калорійність: 1536 кДж/362 ккал.
Термін придатності: 3 роки
Спосіб приготування: підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 11 - 13 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процидіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір або тертий сир.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
