Шпроти в оливковій олії ТМ «Ризьке Золото» – це відбірна балтійська кілька виготовлена за внутрішнім Золотим Стандартом Якості, який передбачає традиційну технологію приготування шпрот – натуральне копчення на вільховій стружці. Для оливкової серії підприємство використовує ексклюзивну оливкову олію сорту першого віджиму – Extra Virgin, яку постачає з Греції.
Перед копченням риба дефростується, сортується по розміру на спеціальні прути рамки спеціальної вагонетки. Риба з вагонеткою проходить копчення у автоматичній коптильній камері. Комп’ютерне управління контролює рівень копчення та димності шпротів, що дозволяє досягти ідеального копченого смаку. Копчення шпрот «Ризьке Золото» проходить класичним способом у диму з натуральної щепи вільхи. Для виготовлення щепи підбирається якісна деревина вільхи.
Після копчення шпроти у стерильних умовах дбайливо викладаються косичкою турботливими руками. Наповнені рибою банки заливаються оливковою олією, додається сіль. Закриті баночки проходять процес стерилізації в автоклаві. Консерви етикетуються та маркуються охолодженими. Шпроти в оливковій олії ТМ «Ризьке Золото» мають золотистий колірта унікальний смак натуральної прокопченої риби та томлених запашних оливок.Щоб споживач міг оцінити всю красу традиційних класичних шпротів, в скляну банку відбирають рибку не більше 8 см за розміром.
Переваги шпротів в оливковій олії ТМ «Ризьке Золото»:
- Відома міжнародна марка – перевірена якість.
- Виготовлено за Золотим Стандартом Якості.
- Традиційна балтійська технологія копчення : натуральне копчення на вільховій стружці власного виробництва.
- Оригінальний рецепт приготування балтійської кільки в ексклюзивній оливковій олії з Греції.
- Відбірна рибка найвищої якості – не меньше 8 см.
- Доскональний вигляд кожної рибки.
- Джерело вітамінів – А, В, E, D, PP, кальцію, хрома, натрію, фосфору, калію, фтору, поліненасичених жирів.
- Скляне пакування – екологічне та безпечне.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
