Мармелад желейний із фруктовим смаком. У складі пектин, який знижує рівень холестирину, встановлює вуглеводний та ліпідний обмін. Мармелад корисний для суглобів
Склад: патока крохмальна, фруктоза, пектин, лимонна кислота, сорбат калію, натуральний барвник куркумін, кармін, хлорофіл, чорна морква; ароматизатори натуральні: апельсин
Смак: Апельсин
Вид: Мармелад
Харчова та енергетична цінність: 100г продукту енергетична цінність 1142 кДж/269ккал. Жири 0г, вуглеводи 67,2г, білок-0г, сіль-0,13г
Умови зберігання: зберігати при температурі від 15 до 25 градусів та відносній вологості повітря не вище 75%. Не повинен мати впливу сонячних променів, не зберігається з продуктами, що мають особливий запах.